Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σαμοθράκης "Αρμονίας Γένεσις" πραγματοποίησε την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο πνευματικό Κέντρο "Νικόλαος Φαρδύς" στη Χώρα Σαμοθράκης, Συναυλία με τη "Χορωδία Σαμοθράκης".

Το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Έβρου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σαμοθράκης "Αρμονίας Γένεσις" και με τη συμπαράσταση του Δήμου Σαμοθράκης διοργάνωσε την Κυριακή 10 Αυγούστου 2008 και ώρα 21:00 μουσική εκδήλωση με τίτλο "Μουσικές γειτονιές στο Β. Αιγαίο" με τους

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Αφιέρωμα στη Σαμοθράκη" που διοργάνωσε το Νομαρχιακό διαμέρισμα νομού Έβρου και η Πολιτιστική Κίνηση Ροδόπης και σε συνεργασία με τον σύλλογο φίλων μουσικής Σαμοθράκης "Αρμονίας Γένεσις" παρουσιάστηκε το Σάββατο 25 Οκτώβρη στο κτίριο της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης οδός Φιλίππου 31 Κομοτηνή, το πρώτο μέρος του αφιερώματος στη Σαμοθράκη από την παιδική χορωδίας Σαμοθράκης.

Ο σύλλογος φίλων μουσικής Σαμοθράκης "Αρμονίας Γένεσις" με την υποστήριξη του Δήμου Σαμοθράκης, διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα "Μουσικές καταγραφές του Νικολάου Φαρδύ από τη Σαμοθράκη του 19ου αιώνα" που παρουσίασε η παιδική χορωδία Σαμοθράκης στην αυλή του αρχαιολογικού μουσείου της Παλιάπολης στη Σαμοθράκη,  τον Αύγουστο του 2008.

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σαμοθράκης "Αρμονίας Γένεσις" σε συνεργασία με τον Δήμο Σοχού και την συμπαράσταση του Δήμου Σαμοθράκης διοργάνωσε το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 20:00 στο πνευματικό κέντρο "Ν. Φαρδύς" στη Χώρα Σαμοθράκης.

Μουσική παράσταση "Σ' αγαπώ σ΄αγαπώ" με την Παιδική Χορωδία Δήμου Σοχού και παρουσίασε επίσης "μουσικές από τις καταγραφές του Νικολάου Φαρδύ στη Σαμοθράκη του 19ου αιώνα" με την παιδική χορωδία Σαμοθράκης.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Σαμοθράκη - Καλοκαίρι 2008" που διοργανώνει το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Έβρου σε συνεργασία με τον σύλλογο φίλων μουσικής Σαμοθράκης "Αρμονίας Γένεσις" και την συμπαράσταση του Δήμου Σαμοθράκης πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη μουσική παράσταση την Κυριακή 27 Ιουλίου και ώρα 21:00 στην πίσω αυλή της εκκλησίας

Αφίσα εκδήλωσης

Το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Ν. Έβρου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σαμοθράκης "Αρμονίας Γένεσις" και την συμπαράσταση του Δήμου Σαμοθράκης διοργάνωσε για το Καλοκαίρι του 2008 6 μουσικές εκδηλώσεις στο νησί της Σαμοθράκης.

Το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Έβρου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σαμοθράκης "Αρμονίας Γένεσις" και την συμπαράσταση του Δήμου Σαμοθράκης διοργάνωσε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Σαμοθράκη - Καλοκαίρι 2008" μουσική παράσταση με τον Θανάση Τσίτσαρη και επωνυμία "Μουσικές πολλών αποχρώσεων".

Το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Έβρου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής "Αρμονίας Γένεσις" και την υποστήριξη του Δήμου Σαμοθράκης διοργάνωσε στις 18 Αυγούστου και ώρα 21:00 στην αυλή του παλιού δημοτικού σχολείου στα Θέρμα μουσική παράσταση με τους

Το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Έβρου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σαμοθράκης "Αρμονίας Γένεσις" και τη συμπαράσταση του Δήμου Σαμοθράκης διοργάνωσε συναυλία με την Παιδική Χορωδία Σαμοθράκης και θέμα "μουσικές από τις Καταγραφές του Νικόλαου Φαρδύ στη Σαμοθράκη του 19ου αιώνα".