Η Εριφύλη Δαμιανού - Μαρίνη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών Α.Π.Θ., πτυχιούχος της Σχολής Νηπ/γών Θες/νίκης, διπλωματούχος πιάνου και πτυχιούχος θεωρητικών του Κρατικού Ωδείου Θες/νίκης και του Ωδείου Μουσικό Κολλέγιο, καθώς και διπλωματούχος του Μουσικοπαιδαγωγικού Ινστιτούτου Zoltan Kodaly Ουγγαρίας.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Είναι διδάκτωρ του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιόνιου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Boston University (CFA) στη Διεύθυνση Χορωδίας. Είναι επίσης, πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και δικηγόρος παρ εφέταις. Διδάσκει τα μαθήματα της διεύθυνσης χορωδίας και της χορωδίας στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ., του Ιονίου και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Γεννήθηκε και ζει στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε ανώτερα θεωρητικά στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης στη τάξη του Κωνσταντίνου Νικήτα και στο Ωδείο της Βιέννης στη τάξη του  Erwin Weiss. Με εξαμηνιαία υποτροφία του International Kodaly Society διδάχθηκε το σύστημα Kodaly στο ομώνυμο Ινστιτούτο της Ουγγαρίας. 

O Αντώνης Κοντογεωργίου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Θεωρητικά, πιάνο και τραγούδι και συνέχισε τις σπουδές του στο R. Strauss Konservatorium του Μονάχου και κυρίως στην Ανώτατη Μουσική Ακαδημία του Μονάχου, από την οποία αποφοίτησε με δύο διπλώματα-Magister: διεύθυνση χορωδίας και ορατορίου-λιντ. Παρακολούθησε επίσης μαθήματα στην καλοκαιρινή Ακαδημία Μοτσαρτέουμ του Ζάλτσμπουργκ, καθώς και στα τμήματα αριστούχων τραγουδιού της Ζυρίχης.

Η Θεοδώρα Μπάκα γεννήθηκε στη Λάρισα. Μελέτησε αρχικά τραγούδι με την Κίτσα Δαμασιώτη ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές της αποφοιτώντας απο το τμήμα  Όπερας και  Μουσικής δωματίου της Ανώτατης Ακαδημίας Μουσικής και Θεάτρου του Ανοβέρου (Γερμανία).

Παιδική χορωδία καθηγητή Georgi Dimitrov

Μια από τις κορυφαίες παιδικές χορωδίες της Βουλγαρίας. Αποτελεί τμήμα της χορωδιακής σχολής του καθηγητή G. Dimitrov στο Yambol της Βουλγαρίας που ιδρύθηκε το 1967. Στην χορωδιακή σχολή υπάρχουν 5 χορωδίες που κάθε μια αντιστοιχεί σε διαφορετικές κατηγορίες ηλικίας και δυνατοτήτων. Η χορωδία συμμετείχε σε πλήθος συναυλιών στην Βουλγαρία και έχει επιτυχώς λάβει μέρος σε όλα τα εθνικά φόρουμ.

 Η πιανίστα Δόμνα Ευνουχίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από το Κρατικό Ωδείο με Άριστα και Α΄ Βραβείο (τάξη Α. Κοντού). Συνέχισε τις σπουδές της στην École Normale de Musique (τάξη Jeanne Blancard) και στο Conservatoire National Supérieur de Musique στο Παρίσι, απ’ όπου αποφοίτησε με Α’ βραβείο στο πιάνο και στη μουσική δωματίου (τάξη Aldo Ciccolini).

Vessela Pastarmadzhieva - Kotelnikova

Διευθύνει την παιδική χορωδία "Prof. Georgi Dimitrov" της χορωδιακής σχολής του Yambol από το 1997. Έχει αποφοιτήσει από την ακαδημία μουσικής και χορού του Plovdiv. Εξειδικεύτηκε στη διεύθυνση το 1981-1982. Είναι μέλος του προεδρίου της Ένωσης χορωδιών Βουλγαρίας και της Ομοσπονδίας διευθυντών χορωδιών της Βουλγαρίας. Από το 2005 ηγείται της κοινότητας της χορωδιακής σχολής "Prof. Georgi Dimitrov", η οποία αποτελείται από 4 παιδικές και μία γυναικία χορωδία.

Η Χορωδία Ι.Ν. Αγίων Κυρίλλου & Μεθοδίου Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 1992 από την σημερινή της διευθύντρια, Μαρία Έμμα Μελιγκοπούλου. Λειτουργεί σε τέσσερα τμήματα: προχορωδία, παιδική, φωνητικό σύνολο και νεανική χορωδία, στα οποία συμμετέχουν πάνω από 200 χορωδοί.

Σωκράτης Σινόπουλος

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε κλασική κιθάρα και παράλληλα βυζαντινή μουσική και δημοτικό τραγούδι αρχικά στην σχολή του Σ.Καρά και στη συνέχεια στη σχολή των εκπαιδευτηρίων Ι. Τσιαμούλη. Το 1988 ξεκίνησε μαθήματα πολίτικης λύρας και λαούτου με τον Ross Daly και ένα χρόνο αργότερα έγινε μέλος του συγκροτήματός του «Λαβύρινθος».