0
0
0
s2sdefault

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Η ενασχόλησή του με τη μουσική άρχισε μετά την αποφοίτησή του από το Πολυτεχνείο. Έκτοτε, έχοντας ανάμεσα στους δασκάλους του τους Παναγιώτη Νεοχωρίτη (θεωρία και πράξη της βυζαντινής μουσικής παράδοσης), Cinuçen Tanrıkorur (ούτι και οθωμανική κλασσική μουσική), Omer Erdoğdular, Umıt Gürelman και Murat Tokaç (νέι και μουσική των ταγμάτων σουφισμού), Caner Şahin (σάζι και λαϊκές παραδόσεις Τούρκων, Κούρδων και Αζέρων), Darius Tala’i (Περσική κλασσική μουσική), Mohammad Rahim Khoshnawwaz (Rabab και μουσική του Αφγανιστάν), Bachalal Mishra και Santosh Mishra (sarangi και Ινδουστανική κλασσική μουσική), και τον Λευτέρη Μητρόπουλο (διαστηματική θεωρία, τροπικό σύστημα και ρυθμολογία της Ινδουστανικής κλασικής μουσικής), μελετά τη συνάφεια των μουσικών παραδόσεων της περιοχής που εκτείνεται από την Ελλάδα μέχρι και την Β. Ινδία.

Από το 1994 συνεργάστηκε ως μουσικός με σχήματα όπως, τα «Εργαστήρι Ανατολικής Μουσικής», «Εν Χορδαίς», «Άτταρης», «En la mar ay una torre», «Ρωμανός ο Μελωδός», «Καφέ Αμάν», «Maye» και συμμετείχε σε πολλές συναυλίες και εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα εργάστηκε ως δάσκαλος στο ούτι, το νέι και τη θεωρία της παραδοσιακής μουσικής στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, καθώς και σε διάφορες σχολές και ωδεία. Το ακαδημαϊκό έτος 2002-3 πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές (Master) στην εθνομουσικολογία στο SOAS (School of Oriental and African Studies) του Unıversıty of London. Κατά την περίοδο 2002-5 ανέλαβε συντονιστής της διεθνούς ομάδας εργασίας για την θεωρία της μουσικής της Μεσογείου, στα πλαίσια του έργου «MediMuses» που υλοποιήθηκε από τον οργανισμό «Εν Χορδαίς».

Από το φθινόπωρο του 2003 διδάσκει στο Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Τον Ιούλιο του 2006 προσκλήθηκε στην διεθνή συνάντηση παικτών του νέυ στα πλαίσια του Jerash Fectival της Ιορδανίας.