Εκτύπωση
Κατηγορία: Εκδηλώσεις 2013
0
0
0
s2sdefault

Έχω τη χαρά να σας ενημερώσω και να σας προσκαλέσω σε ένα πολύ ενδιαφέρον κύκλο σεμιναρίων & συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν στη Σαμοθράκη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με τίτλο Μουσική στη Σαμοθράκη και Μουσικό Καλοκαίρι 2013. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από το Σύλλογο Φίλων Μουσικής Σαμοθράκης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης και του Δήμου Σαμοθράκης, που φέτος γιορτάζει τα 150 χρόνια από την εύρεση του αγάλματος της Νίκης της Σαμοθράκης στην οποία είναι συμβολικά αφιερωμένες οι φετινές εκδηλώσεις του νησιού.

Μεταξύ άλλων θα λάβει χώρα ένα 8ήμερο, αφιερωμένο στη Χορωδιακή Μουσική εστιάζοντας στο Παιδικό Χορωδιακό Τραγούδι με μια σειρά συναυλιών και εργαστηρίων γύρω από αυτό. Ο καταξιωμένος μαέστρος, για πολλά χρόνια, της Χορωδίας της ΕΡΤ Αντώνης Κοντογεωργίου  θα πραγματοποιήσει ένα διήμερο  εργαστήρι δουλεύοντας με τέσσερις  παιδικές χορωδίες που παράλληλα θα δίνουν συναυλίες, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε ως ακροατές.  Θα ακολουθήσει ένα ακόμα τριήμερο με σεμινάρια - εργαστήρια από την Εριφύλη Δαμιανού καθηγήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών Θεσ/νικης και από τη Γιώτα Τηγανούρια σχολική σύμβουλο των Μουσικών Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης.


Παρακάτω παρουσιάζεται το συγκεκριμένο μέρος του προγράμματος:

Τα σεμινάρια θα είναι αρκετά πυκνά θα γίνονται πρωί και απόγευμα.  Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε την επιμόρφωση σας, με πολύ μουσική, στο πανέμορφο νησί μας! Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών. Για περισσότερες πληροφορίες για εγγραφή στα σεμινάρια, για διαμονή κ.τ.λ. επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σαμοθράκης και μιλήστε με τη Χρύσα στο τηλέφωνο: 25510 41794 καθημερινά 10:00 – 13:00 & στο  25510-42141 Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη 17:00- 20:30.

Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά
με εκτίμηση    
Γιώτα Τηγανούρια