Εκτύπωση
Κατηγορία: Εκδηλώσεις 2019
0
0
0
s2sdefault

Στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του συλλόγου φίλων μουσικής "Αρμονίας Γένεσις" που έγινε στις 29-12-2019 στη Σαμοθράκη, ακούστηκαν τραγούδια, κείμενα με πολλές ευχές για τα καλά Χριστούγεννα, τον καλό ερχομό του Νέου Χρόνου με υγεία, πρόοδο, ευτυχία και αγάπη. Στο πρώτο μέρος είχαμε τη χαρά να είναι μαζί μας το Νεανικό Φωνητικό Σύνολο του συλλόγου μας, το οποίο αποτελείται από τους πρώτους μαθητές μας που τώρα είναι φοιτητές, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, όπου σπουδάζουν και προοδεύουν στις Τέχνες και τις Επιστήμες. ‘Έτσι τους απολαύσαμε σε ένα πλούσιο ρεπερτόριο με χριστουγεννιάτικα και θρησκευτικά τραγούδια από όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια η ομάδα αυτή πλαισιώθηκε από μέλη της Παιδικής Χορωδίας και μας παρουσίασαν όλοι μαζί και κάποια ακόμα

χριστουγεννιάτικα κομμάτια. Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς ακούσαμε το Εργαστήρι Παραδοσιακού Τραγουδιού μια φορά ακόμα στο αγαπητό και πετυχημένο πρόγραμμα με τα Κάλαντα από όλη την Ελλάδα. Τέλος την παραμονή Πρωτοχρονιάς μέλη του συλλόγου έψαλλαν τα κάλαντα στην Καμαριώτισσα και το βράδυ στο "Μαγικό χωριό του Αη ΒΑσίλη" σην εκδήλωση του Δήμου.
Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που άλλη μια φορά μας τιμήσατε με την παρουσία σας, και ευχόμαστε η γέννηση του Χριστού και ο Νέος χρόνος να φέρουν υγεία, αισιοδοξία, ευτυχία και αγάπη...! Χρόνια πολλά, καλή και ευλογημένη νέα χρονιά..!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες