0
0
0
s2sdefault

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου φίλων μουσικής Σαμοθράκης ''Αρμονίας Γένεσις" στο καφέ - εστιατόριο "Στα Καλά Καθούμενα". Στην κοπή της πίτας έγινε απολογισμός των δράσεων της χρονιάς που πέρασε και ανακοινώθηκε το πρόγραμμα δράσεων για το 2020. Μετά την ευλογία της πίτας έγινε παρουσίαση των δράσεων του 2019, αναφερθήκαμε στις παραστάσεις της χορωδίας: "Κόκκινη Κλωστή δεμένη" αφιερωμένη στην ημέρα ποίησης, στην υποδοχή σχολείων (5ο γυμνάσιο Ξάνθης & Κολέγιο Αθηνών),στα μουσικά θρησκευτικά δρώμενα της Μεγάλης Εβδομάδας, στις εκδηλώσεις για την πανευρωπαϊκή ημέρα

μουσικής,  στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, στην επέτειο της 1ης Σεπτεμβρίου 1821, στο ταξίδι της Νεανικής Χορωδίας στη Ρώμη, στο ταξίδι του Εργαστηρίου Παραδοσιακού Τραγουδιού στη Δράμα και τέλος στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Για τη χρονιά που διανύουμε αναφερθήκαμε μεταξύ άλλων στην συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας στο διαγωνισμό "Τάσος Παππάς" στη Θεσσαλονίκη στις 29 Μαρτίου, στη διοργάνωση του 6ου Χορωδιακού Εργαστηρίου "Αντώνης Κοντογεωργίου" καθώς και στην προετοιμασία του Εργαστηρίου Παραδοσιακού Τραγουδιού για ένα Σαμοθρακίτικο "Αλάτι της γης".

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Σαμοθράκης κ Γαλατούμος που στον χαιρετισμό του μίλησε για τη στήριξη του συλλόγου από τη μεριά του δήμου, καθώς επίσης όλα τα μέλη και πολλοί φίλοι του συλλόγου..!